Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Champion Of The Track

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Champion Of The Track voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Champion of the Track on hedelmäpeli hevosurheilu teema. On olemassa paljon hauskoja ominaisuuksia, kuten Jockey uran vaiheet, ilmaispyöräytyksiä, koulutus seurata ja mysteeri voittaa piilotettu pitkin monivaiheinen bonus pelin.

Perustiedot

Champion of Track on 5 kiekon, 30 voittolinjan kolikkopeli päässä NetEntertainment (NetEnt). Tämä hedelmäpeli ominaisuuksia erämaan ilmaispyöräytyksiä ja monimutkainen monitasoinen hevosurheilu bonus pelejä.

Asetat kolikon arvo € 0,01 € 0,50. Voit panostaa 1-4 kolikkoa voittolinjalle ja pelata mitä tahansa 1-30 pelilinjat. Pienin panos per spin on siis € 0,01, kun suurin on 0,50 € x 4 kolikkoa x 30 voittolinjaa = 60 €.

Symbolit maksavat vasemmalta oikealle järjestyksessä lukuun ottamatta kilpahevonen (hajontamerkin), joka maksaa missä tahansa. Ainoastaan ??korkein voittaa och jokaisen vaikuttavan pelilinjan on maksettu.

Jättipotti

Suurin jackpot aikana Standard Play on 10 000 kolikkoa, kun taas toiseksi suurin jackpot aikana Standard Play on 1 000 kolikkoa.

Kun ura bonus on mahdollista voittaa jopa 97 000 kolikkoa.

Wilds ja hajottaa

Jockey symboli on villi ja se korvaa minkä tahansa muun merkin muodostaa voittavan yhdistelmän, lukuun ottamatta kilpahevonen (scatter) ja Champion Trophy (bonus symboli).

Race Horse on scatter symboli. Hanki vähintään kaksi kilpahevosia tahansa kiekot kerätä palkinnon. Hajontavoitot maksaa kokonaispanos x kerroin, eli voittaa on summa kilpahevonen symboli yhdistelmä voitto ja määrä kolikoita veto.

Kolme tai enemmän kilpahevosia tahansa kiekot lähettää sinut Free Spin bonuspelin. Lisätietoja, katso alla.

Bonus peli # 1

Ainakin kolme kilpahevonen symbolit (hajottaa) aikana vakio peli lähettää sinut Training Track jossa voit nauttia Free Spin Bonus Peli koostuu 10 ilmaiskierrosta.

Näinä ilmaispyöräytyksiä, kaikki voitot ovat kaksinkertaistuneet, lukuun ottamatta ovat uran vaiheet ja muita bonus ominaisuus peli voittaa. Voit voittaa kolikoita ja enintään 4 uran vaiheet aikana ilmaispyöräytyksiä.

Scatters (kilpahevosia) ei anna sinulle mitään kolikoita aikana ilmaispyöräytyksiä.

Kuten edellä mainittiin, kolme tai useampia kilpahevosia (hajottaa) aikana standardin peli tuottaa sinulle 10 ilmaispyöräytyksiä 2x kertoimella, mutta he myös lähettää sinut Training Track 1-4 koulutustilaisuutta.

Kunkin kilpahevonen symboli, ohitat yksi hevonen. Enintään 5 kilpahevonen symbolit ovat sallittuja per harjoitus. Syöttäminen 5 hevosta istunnon aikana palkitsee sinut 1 uran vaiheeseen, nollaa ilmaispyöräytyksiä 10 ja nollata scatter laskurin 0.

Käyttämättömät pyörii muuttuvat kolikoita. Neljännellä istunto, kaikki kolikon voittoja pyörii, joita ei käytetä kerrotaan 2.

Bonus peli # 2

Saada vähintään kolme Champions Trophy bonusmerkit peräkkäin vasemmalta oikealle aktiivinen voittolinjalle olla pyyhkäistiin pois päivä Races bonus ominaisuus. Sinun tehtävänä on nyt valita kuski ajaa teidän kilpahevonen, koska se kilpailee kolme muuta hevosta.

Mitä parempi hevonen päättyy rotu, sitä suurempi on teidän voittaa. Saat satunnainen määrä kolikoita varten Jockey nostit sekä rodun kerroin jockey kolikon voittaa. Suurin mahdollinen kilpailu kerroin on 5x. Yhteensä kolikon voiton bonuspeli jockey kolikoita kerrotaan rodun voittaa kertoimella. Tänä bonuspeli Voit myös myöntää korkeintaan 4 Career Steps.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Champion Of The Track, 6.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 3.5/5
By Samantha Turners

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video