Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Crusade Of Fortune

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Crusade Of Fortune voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Crusade of Fortune on klassinen fantasia paikka täynnä seikkailua ja taikuutta. Esimerkkejä symboleista, joita saattaa ilmetä pelatessasi tämä paikka on Kirkas Wizard, High Elf, Witch Hunter, Goblin, Dwarf Hammer, Dwarf Shield, Ironbreaker ja Chaos kuvaketta.

Perustiedot

Crusade of Fortune on 5 kiekkoa ja 20 voittolinjaa. On erämaissa, siroaa, ilmaispyöräytyksiä ja bonus pelin.

Ennen kuin alat pelata tätä paikka, sinun täytyy päättää, mitä kolikon arvo, jota käytetään: $ 0.01 tai 0,20 dollari. Pienin panos on yksi 0,01 dollari kolikko yhdelle voittolinjalle, kun enimmäis-veto on 20 kolikkoa (arvoltaan $ 0,20) kullakin 20 pelilinjat. Kun kolikon arvo 0,20 dollari, joka vastaa maksimaalista panoksesi $ 80 per spin.

Ainoastaan ??korkein voittaa jokaiseen maksulinjaan on maksettu.

Jättipotti

  • Suurin jackpot aikana vakio peli on 300 000 kolikkoa.
  • Aikana bonuspeli on mahdollista voittaa jopa 250 000 kolikkoa.

Wilds ja hajottaa

Kirkas Wizard on luonnonvaraisena Crusade of Fortune.

Dwarf Hammer on scatter symboli. Kaksi, kolme, neljä tai viisi Dwarf Hammers tahansa kiekot maksaa ulos 2x, 4x, 50x ja 200x teidän kokonaispanos, vastaavasti.

Saada vähintään kolme Dwarf Hammers tahansa kiekot aloittaa Free Spin Bonus Round Game. Lisätietoja bonuskierros, katso alla.

Bonus peli # 1

Free Spin Bonus Peli alkaa, kun saat kolme tai enemmän Dwarf Hammers tahansa kiekot aikana vakio peli. Kolme Dwarf Hammers antaa sinulle kymmenen ilmaispyöräytyksiä, viisi Dwarf Vasarat tuottaa 30 ilmaispyöräytyksiä ja neljä Dwarf vasara tarkoittaa 20 ilmaispyöräytyksiä.

Vuonna ilmaispyöräytyksiä, kaikki voittaa on kolminkertaistunut.

On mahdollista voittaa sisäänpääsyn Battle Bonus Round aikana ilmaispyöräytyksiä. Saat lisätietoja tästä bonuskierros, katso alla.

Bonus peli # 2

Kun kolme tai useampi Orc bonusmerkit päätyvät aktiivinen voittolinjalle, se aktivoi Battle Bonus kierroksen Crusade of Fortune. Tänä bonuskierros, et taistelu ORC ja täytyy päättää miten hyökätä – matala, keskitaso korkea tai korkea. Tarvitset myös puolustaa itseäsi ORC. Jos onnistut tappamaan ORC, saat palkittiin. On mahdollista voittaa jopa 250 000 kolikkoa taistelun aikana Bonus kierroksen Crusade of Fortune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Crusade Of Fortune, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 4.0/5
By Robin Royner

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video