Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Egyptian Heroes

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Egyptian Heroes voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Egyptian Heroes on toimintaa täynnä peli Valmistaja Net Entertainment. Sitä pelataan 5-kiekkoa yli 20-voittolinjaa. Se on ei-progressiivinen peli ja hänellä Wild symbolit, scatters sekä kerroin symboleja.

Perustiedot

Toisin kuin useimmat muut Egyptin paikkaa Egyptian Heroes on jotain ainutlaatuista ja mielenkiintoista makaa alla. Tämä on erittäin innovatiivinen peli ja voi elää jopa odotuksia jokaisen innostunut pelaaja. Vaikka päähenkilöt ovat edelleen samat kuin muinaisen Egyptin jumalat, esiintyminen vaihteli symbolien ja 5 kiekkoa tehdä paljon enemmän kiehtova. Ilmaispyöräytyksiä ja parhaan yhdistelmän voi avulla voit ansaita valtava rahaa jos kohtalo suosii sinua. Voit aloittaa pelin vähintään kolikon nimellisarvo on 0,01 dollari ja voi ylittää tämän maksimissaan $ 0.50. Vedonlyönti alue sijaitsee välillä $ 0,01 100 dollaria. Määrä enintään kolikoita, jotka voidaan sijoittaa per rivi on kymmenen. Rivien voidaan asettaa kuten teidän halu mutta jos haluat ansaita suuri se on hyvä aloittaa mahdollisimman pelilinjat.

Jättipotti

Arvo jackpot vaihtelee huomattavasti sekä käteistä ja kolikoita. Vaikka quondam voi noutaa sinut huikeat 20.000 dollari jälkimmäisen avulla voit saada 40000 kolikkoa. Tämä jättipotti luku sekä kolikoita ja käteistä on erittäin tuottoisaa. Näin ollen pelaajat usein vaikea vastustaa sen kiusausta. Tämä jättipotti ei voi ansaita kerralla. Pelaaja tarvitsee monia voittoyhdistelmiä vaihtelevaa Wild ja Scatter symbolit, jotta ansaita tätä. Tämä saavutetaan ensisijaisesti hankkimalla pääsyn Bonus Round ominaisuus peli, joka oikeuttaa pelaajien ilmaisia ??kierroksia. Vaikka soitin on Bonus Round, lisää ulkonäkö Scatter ja Wild symbolit auttavat moninkertaistaa tulos lähes kolmasti.

Wilds ja Scatter symbolit

Wild merkkien näkymisen kiekoilla 2, 3 ja 4 toimivat korvata minkä tahansa merkin. Tämä voi toimia merkittävänä voittavan yhdistelmän tekemällä useampia yhdistelmiä. Toisin Wild symbolit, scatters eivät rajoitu mihinkään tiettyyn kela. Ne näyttävät satunnaisesti ja niiden seurakunta voi auttaa sinua ansaita ilmaisia ??kierroksia. Jos saavutetaan kolme scatter-merkkejä, voit joutua 10 ilmaista pyöräytystä. Samoin neljän ja viiden scatters voi noutaa sinut 15 ja 20 ilmaista pyöräytystä vastaavasti. Wild symboli miehittää kannan keskelle kelan kun pelaat ilmaiskierrosta. Tämä voi olla hyvin tuottavaa sinulle avulla voit ansaita todella paljon.

Lisäominaisuudet

Vielä yksi houkutteleva ominaisuus Egyptian Heroes on Golden Bet Line. Tämä on nousevassa järjestyksessä kertoimia liitteenä. Se voi noutaa sinut joko kahdesti tai viisi kertaa oman voittosumman jos teidän spin keskeytyi tietyn linjan. Rivi on merkitty juuri ennen kehruu kela pysähtyy. Kerroin kiinni sitä käytetään moninkertaistaa voittosumman.

Yhteenveto

Egyptian Heroes on yhdistelmä innovatiivisia ja superb ominaisuuksia. Sekoitus Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tekee tästä pelistä niin hyvin erilainen kuin yli hyödynnetään muinaisen Egyptin teema. Jokainen toiminto, jota käytetään tässä pelissä on kiitettävää ja tarpeet sana suosionosoitukset.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Egyptian Heroes, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 4.0/5
By Samantha Turners

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video