Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Excalibur

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Excalibur voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Excalibur on hedelmäpeli päässä NetEntertainment (NetEnt), joka kiidättää sinut pois legendaarinen päivän Kuningas Arthur ja ritarit pyöreän pöydän. Tämä paikka on kaksi eri erämaan että myös synnylle, ja onnekas peluri voi tuoda kotiin jättipotti on $ 120 000.

Perustiedot

Excalibur on 5 kiekon, 20 voittolinjan korttipaikkaan ilmaispyöräytyksiä ja kaksi villejä symboleja: tavallinen miekka ja kultainen miekka.

Voit säätää kolikon arvo 0,01 dollari $ 1 ja veto yksi, kaksi, kolme tai neljä kolikkoa per voittolinja. Sinä päätät, kuinka monta voittolinjaa lyödä vetoa yhdestä kahteenkymmeneen. Pienin mahdollinen panos on $ 0.01 per pyörii, kun suurin on 80 dollaria.

Esimerkkejä symboleja, joita voit kohdata pelatessasi Excalibur korttipaikkaan ovat King Arthur, Sir Lancelot, Merlin, Lady of the Lake ja – tietenkin – Excalibur.

Jättipotti

Base jättipotti on 10 00 kolikkoa. Vuonna ilmaispyöräytyksiä, Palkinto kasvaa 30 000 kolikkoa. Jos olet onni saada myös Golden Sword, kaikki voitot kerrotaan 4x, mikä tarkoittaa, että mahdollisimman jättipotti Excalibur on huikeat 120 000 kolikkoa. Kun kolikon arvo $ 1, mikä vastaa 120 dollaria 000.

Toiseksi korkeimman pohja jättipotti on Excalibur on 2 500 kolikkoa.

Wilds ja hajottaa

Excalibur on hedelmäpeli, jossa on kaksi eri erämaan että myös synnylle.

Normaali miekka on villi ja se korvaa minkä tahansa merkin paitsi kultainen miekka (villi # 2) ja kultainen malja (sironta). Kun normaali miekka avulla muodostetaan voittavan yhdistelmän voitto kaksinkertaistetaan.

Kultainen miekka on myös villi, mutta ne näkyvät vain kela kolme. Se korvaa minkä tahansa merkin paitsi normaali miekka ja kultainen malja. Kun kultainen miekka avulla muodostetaan voittavan yhdistelmän voittaa kerrotaan 4.

Kultainen malja on scatter symboli Excalibur korttipaikkaan. Getting vähintään kolme kultaista chalices tahansa kiekot aktivoi Free Spin bonuskierros 3x kerroin. Lisätietoja, katso alla.

Bonus peli

Getting vähintään kolme kultaista chalices tahansa kiekot standard peli alkaa Free Spin Bonus Round. Saat 10 ilmaispyöräytystä aikana kaikki voitot kerrotaan 3.

On mahdollista voittaa uusi ilmaispyöräytyksiä aikana ilmaispyöräytyksiä.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Excalibur, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 4.0/5
By Andy Morgan

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video