Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Fruit Case

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Fruit Case voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Fruit Case on hedelmäpeli päässä NetEntertainment (NetEnt) varustettu uusi Avalanche ominaisuus. Sen sijaan perinteisten haspelikelat, symbolit loksahtavat paikoilleen. Kuten nimestä voi päätellä, teemana hedelmäpeli ovat hedelmät ja symbolit ovat animoituja appelsiinit, sitruunat, mansikat, päärynät, hillopurkit jne.

Perustiedot

Fruit Case on 5 kiekon, 20 voittolinjan hedelmäpeli Free Fall Feature, Avalanche ja luonnossa. Ei scatters. Fruit Case on yksi ensimmäisistä peleistä NetEnt n Smart Range ™; pelisarjaan pienempiä Lataa koko.

Kun pelaat Fruit Case, asetat kolikon arvo. Ollako € 0,01, € 0,02, € 0,05 € 0,10, € 0,20 och 0,50 €. Voit panostaa 1-10 kolikkoa per playline, ja vetoa mitään 1-20 pelilinjat. Slargest veto on siten 0,50 € x 10 kolikkoa x 20 voittolinjaa = 100 €.

Fruit Case erottautua useimmat muut paikat saamalla symboleja, pudota paikoilleen eikä haspelikelat. Olet tarkoitus kaataa hedelmää symbolit ja hedelmiä olet Smash korvataan toinen joukko kuuluvien hedelmien, jonka avulla voit muodostaa vieläkin voittoyhdistelmiä. Hedelmät liikkuu kuljetinhihnat kunnes se on murskattu.

Jättipotti

Suurin jättipotti Fruit Case on 2 000 kolikkoa, kun taas toiseksi suurin jättipotti on 1 000 kolikkoa. Niille leikkii mahdollisimman kolikon arvo, € 0,50, mikä vastaa 1 000 € ja 500 €: lla.
Ei ole progressiivinen jättipotti Fruit Case.

Wilds ja hajottaa

Fruit Case on villi ja voi korvata minkä tahansa symbolin avulla voit muodostaa voittoyhdistelmiä. Kun voittava yhdistelmä on muodostettu tuella Fruit Case, voitat kerrotaan 2 ja lumivyöry alkaa. Jos tämä Avalanche laukaista uuden Avalanche, kerroin toisen Avalanche on 4. Kolmas Avalanche mukana 6x kertoimen ja viimeinen lumivyöry saa sen voitot kerrottuna 8. Enimmäismäärä lumivyöryjen rivissä on neljä.

Bonus peli

Fruit Case paikka on Free Fall ominaisuus. Getting vähintään 3 Free Fall symbolit peräkkäin (alkaen vasemmalta kela) on aktiivinen voittolinjalle laukaisee 10 Free Falls ja Kolmen hengen voittosi. Lyömällä kerroin aikana vapaaseen pudotukseen on mahdollista moninkertaistaa voittosi jopa 24 kertaa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Fruit Case, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 3.5/5
By Robin Royner

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video