Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Hot City

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Hot City voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Hot City korttiaukon NetEnt on New Yorkin teema ja erityinen kenkälaatikosta bonuskierros.

Perustiedot

Hot City on hedelmäpeli päässä NetEntertainment (NetEnt) featuring 5 kiekkoa ja 25 voittolinjaa. Lisäksi erämaassa ja hajottaa, on myös Skill Stop-toiminto, Free Spin Bonus Round kanssa kertoimet ja VIP Shore Shopping Frenzy bonuspelissä.

Hedelmäpeli pelaaja asettaa kolikon arvo, mistä 0,01 dollari to $ 0.50. Voit lyödä vetoa 1, 2, 3 tai 4 kolikkoa per voittolinja ja pelata 1-25 playlines. Suurin panos per spin on 0,50 euroa x 4 x 25 = 50 dollaria.

Jos saat useita voittavia yhdistelmiä samassa voittolinjalla saat vain korkein. Hajontavoitot poikkeus, koska ne eivät ole todella sidottu tiettyyn pelilinjan.

Jättipotti

Suurimmat Hot City jackpot koostuu 10 000 kolikkoa, kun taas toiseksi suurin jättipotti koostuu 1 000 kolikkoa. Kuinka paljon voitat tietenkin riippuu valitsi kolikon arvo.

Wilds ja hajottaa

Hot City paikka on jokeri – Romance symboli. Romance symboli auttaa lomakkeen voittavia yhdistelmiä korvaamalla minkä tahansa muun merkin. Se ei kuitenkaan korvaa Just Married symboli (joka on scatter) tai Gift Bonus symboli (joka alkaa bonus pelin).

Just Married symboli on scatter symboli Hot City ja sinun täytyy saada vähintään kaksi niistä voittaa jotain. Symboleja ei tarvitse näy aktiivinen voittolinjalle koska ne hajottaa.

Jos kolme, neljä tai viisi Just Married symboleja samanaikaisesti he alkavat Hot City Free Spin Bonus Round. Löydät lisää tietoa ilmaispyöräytyksiä alempana tässä tarkastelussa.

Bonus peli # 1

Getting vähintään kolme Just Married symbolit aikana normaali peli palkitsee sinut ilmaispyöräytyksiä. Kolme Just Married symboleja saat 10 ilmaispyöräytyksiä neljä Just Married tuottaa 20 ilmaispyöräytyksiä ja viisi Just Married symboleja palkitsee sinut 30 ilmaispyöräytyksiä.

Vuonna ilmaispyöräytyksiä, kaikki voitot kerrotaan 3. Huomaa, että VIP Shoe Ostoskori Frenzy Bonus Feature voitot pois.

On mahdollista saada enemmän ilmaispyöräytyksiä aikana ilmaispyöräytyksiä. Ei ole mitään ylärajaa, kuinka monta kertaa voit uudelleen käynnistää vapaa pyörähtää pelatessa Hot City. On myös mahdollista käynnistää VIP Shoe Shopping Frenzy Bonus Feature aikana ilmaispyöräytyksiä.

Bonus peli # 2

Getting kolme tai useampia Gift bonusmerkit aikana vakio peli alkaa VIP Shoe Shopping Frenzy bonuspelin, edellyttäen että symbolit ovat peräkkäin vasemmalta oikealle ja sijaitsevat aktiivinen voittolinjalle.

Tänä bonuspelin, 12 shore laatikot ovat näytössä. Pick yksi heistä paljastaa sen sisältöä. Jos se on täynnä kenkiä, saat palkinnon. Jos se on tyhjä, bonus peli päättyy. Voit pitää poiminta laatikot kunnes saat tyhjän.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Hot City, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 4.0/5
By Robin Royner

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video