Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Mega Joker

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Mega Joker voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Mega Joker on paikka muistuttaa Jackpot 6000 hedelmäpeli. Ei ole luonnossa, siroaa tai kertoimia Mega Joker sijaan on olemassa kaksi eri muotoa voisivat valita: Basic ja Supermeter. On myös progressiivinen jackpot on voitettu. Tämä jackpotin rakentaman verkon Mega Joker peliautomaatteja ja on kuuluisa saavuttaa uskomattomia korkeuksiin ennen lopullista maksatuksesta ja kääntämällä onnekas pelaaja tulee monimiljonääri.

Perustiedot

Mega Joker on 2×3 kiekon, 5 voittolinjan korttiaukon NetEntertainment (NetEnt) taitoja lopeta. Tämä hedelmäpeli on kaksi eri muotoa: Basic Mode ja supermeter tila. On myös progressiivinen jackpot toivoa. Mega Joker ei ole luonnossa, hajottaa tai kertoimia.

Asetat kolikon arvo 0,10 dollari $ 1.

Bet 1-10 kolikkoa perustilassa. Vedonlyönti 1 aktivoi pelilinjan 1. Veikkaus 10 aktivoi kaikki 5 voittolinjaa, ja kun voitat, voit joko kerätä voittosi tai pelata Supermeter tilassa. Vain pelaajat vedonlyönti 10 pääsee Supermeter-tila.

Vuonna Supermeter-tilassa voit panostaa 20, 40, 100 tai 200 kolikkoa. Saat lisätietoja Supermeter-tila, katso osio "Bonus peli" alempana tässä artikkelissa.

Jättipotti

  • Korkeimmat kiinteät jackpot varten Mega Joker koostuu 2 000 kolikkoa ja voi voittaa aikana Supermeter Mode.
  • Mega Joker on progressiivinen jackpot kuuluisa normaalisti päästä todella paljon ennen kuin se maksaa. Sinun ei tarvitse saada erityistä tunnusta yhdistelmä voittaa progressiivinen jackpot, mutta sinun täytyy panostaa 10 kolikkoa per spin on mahdollisuus.
  • Käypä arvo Mega Joker jackpotin aina kuvaruutuun.

Wilds ja hajottaa

Ei ole metsässä kuin hajottaa vuonna Mega Joker.

Bonus peli # 1

Aikana Supermeter-tilassa voit panostaa 20, 40, 100 tai 200 kolikkoa. Kaikki 5 pelilinjat ovat aina aktiivisia. Kaikki hyvitykset on tallennettu "supermeter". Vuonna Supermeter tilassa erityinen Voittotaulukon appply ja voit voittaa jopa 2 000 kolikkoa.

Jos panostat 100 kolikkoa Supermeter tila ja saada Jokeri Lähi kela, saat mysteeri voittaa 100 – 2 000 kolikkoa. Jos panostat 200 kolikkoa Supermeter-tilassa ja saat yhden tai useamman jokereita tahansa kiekot saat mysteeri voittaa 100 – 2 000 kolikkoa. Se on aina yllätys, kuinka paljon yksi saa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Mega Joker, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 4.5/5
By Samantha Turners

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video