Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Piggy Riches

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Piggy Riches voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Käynnisti NetEntertainment vuonna 2010, Piggy Riches on hurmaava hedelmäpeli noin perheen rikkaita sikoja. Herra ja rouva Pig ovat monella alalla ylellisyyttä ja kela symbolit sisältävät koruja, kalliita autoja ja paljon rahaa. Jos olet onnekas, he voivat jakaa joitakin onneaan kanssasi. On mahdollista voittaa jopa 360 000 kolikkoa pelatessa tämä paikka.

Perustiedot

Piggy Riches on 5 kiekon hedelmäpeli, jossa on 15 pelilinjat. On siroaa, erämaissa, välittäjiä ja ilmaispyöräytyksiä.
On kymmenen eri panostasoilla ja voit lyödä vetoa rajoittamattomalle määrälle 1-15 pelilinjat. Pienin mahdollinen panos pelilinjan on 0,01 dollari, kun suurin on 5 dollaria. Suurin mahdollinen panos on siis 5 dollaria x 15 voittolinjaa = 75 dollaria.
Ainoastaan ??korkein voittaa jokaiseen maksulinjaan maksaa pois. Jos voitat useita voittolinjoilla samanaikaisesti, voittaa jokaisen pelilinjan on maksanut pois.

Jättipotti

On mahdollista voittaa jopa 360 000 kolikkoa spin (vedon) kun pelaa Piggy Riches. Kun kolikon arvoksi 5, joka vastaa 1.800.000 dollaria. Jos pelaat mahdollisimman pienellä kolikon arvo, 0,01 € 360 000 kolikon jättipotti on arvoltaan $ 3 600.
Ei ole progressiivinen jättipotti Piggy Riches.

Wilds ja hajottaa

Herra sika on villi ja korvaa minkä tahansa symbolin paitsi rouva Possu (hajontamerkin) auttaa sinua voittoyhdistelmässä rullia. Kun voittaa combo on muodostettu tuella herra Possu aikana vakio peli, voittaa kerrotaan 3. Kun herra Sika on osa voittaa combo aikana ilmaispyöräytyksiä, voittaa voidaan kertoa jopa 18 kertaa. Voit siis voittaa todella suuri kun herra Pig näkyy oikeassa paikassa aikana ilmaispyöräytyksiä.
Rouva Possu on scatter symboli Piggy Riches. Voitot lasketaan kertomalla koko veto kertoimella. Jos saat vähintään kolme rouva Possu tahansa kiekot, Free Spin Bonus Round alkaa. Tarkempia tietoja, katso alla.

Bonus peli # 1

Hedelmäpeli Piggy Riches on bonuspeli koostuu ilmaiseksi spin. Jotta voit alkaa Free Spin Bonus pelin, sinun täytyy saada kolme tai useampi scatter (MRS Pig) tahansa kiekot aikana vakio peli. Aina rouva Possu esiintyvätkö ilmaispyöräytyksiä, sinulle jaetaan toinen ilmainen spin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Piggy Riches, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 4.1/5
By Robin Royner

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video