Pelata lähtö verkossa
Pelaa Slots Online – paras paikka pelata lähtö verkossa

Reel Steal

 
Net Entertainment
Asiakasarviopisteet:
Play Now
Reel Steal voidaan pelata
Betsafe
100% asti €100
Saada bonus
Vera&John
100% asti £500
Saada bonus
Betsson
50% asti €200
Saada bonus

Reel Steal on hedelmäpeli päässä NetEntertainment (NetEnt) innoittamana 1970-gangsterit ja heists. Tule elämää täynnä nopeasti eroon muskeliautoista ja vaarallisia räjähteitä. Funky ääniraita tempaa sinut takaisin Yhdysvaltoihin vuonna 1970, kun todellinen miehet käyttivät viikset ja autoja joissa hieman pienempi kuin sinivalaan.

Perustiedot

Reel Steal on 5 kiekon, 9 voittolinjan paikka taidolla lopettaa, scatter symboli ja villi kerroinmerkki. On vapaa spin bonus kierroksen 5x kerroin.

Asetat nimellisarvoista, dollarista 0,01 0,50 dollari, ja vedon 1-10 kolikkoa voittolinjalle. On 9 pelilinjat ja voit lyödä vetoa 1-9 niistä. Suurin panos on 90 kolikkoa.

Esimerkkejä symboleista, joita saattaa ilmetä pelatessasi Reel varastaa on mies aseen kanssa, aseistettu nainen, laukku täynnä käteistä, säröillä turvallinen täynnä kultaa baareja, kamera ja salainen sininen tulosteita, valtava timantti salkussa, mies valaistus sikarin kanssa nippu rahaa, dynamiter, ja pommi.

Jättipotti

Suurin jackpot varten Reel Steal standardi peli on 1 500 kolikkoa, kun taas toiseksi suurin jättipotti on 1 000 kolikkoa.

Vuonna ilmaispyöräytyksiä, normaali voitot kerrotaan 5 ja voittaa myös villi kerrotaan 25. On mahdollista voittaa jopa 375 000 vuoden Free Spin bonus pelin. Jos olet valinnut mahdollisimman kolikon arvo ($ 0,50), kuten voittaa on arvoltaan $ 187 500.

Wilds ja hajottaa

Keltainen autosta on teksti WILD on yllättävää, jokeri. Se korvaa minkä tahansa merkin paitsi Bomb hajontamerkin auttaa sinua lomakkeen voittavia yhdistelmiä. Kun keltainen auto on osa voittoisaa yhdistelmää, voittosi kerrotaan 5x aikana vakio peli. Vuonna ilmaispyöräytyksiä, villi keltainen auto on 25x kerroin!

Bomb on scatter symboli Reel varastaa. Tarvitset vähintään kaksi pommia tahansa kiekot voittaa Voittosumma.

Jos saat kolme tai enemmän pommeja, Free Spin bonus peli alkaa.

Bonus peli

Tarvitset ainakin kolme pommia normaalina PLAY Free Spin bonus pelin. Voit saada jopa 25 ilmaiskierrosta.

Vuonna ilmaispyöräytyksiä, kaikki normaalit voitot kerrotaan 5x Winning sisältävät yhdistelmät villi keltainen auto kerrotaan 25 aikana ilmaispyöräytyksiä.

Aina pommi ilmestyy aikana ilmaispyöräytyksiä, sinulle annetaan enemmän vapaata spin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Reel Steal, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Rating: 4.5/5
By Robin Royner

Kommentit
Jätä kommentti
You must be logged in to post a comment.
Kolikkopeliautomaatit
Casino Reviews Äänestys

Miten sivustoni?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Suositeltavat video